Bedrijfsfeest organiseren? 

Bij de Bogerd willen we graag dat uw bedrijfsfeest onvergetelijk wordt. Daarom bieden we een ruime selectie aan locaties voor elk type bedrijfsfeest, van kleine intieme bijeenkomsten tot grote, opzienbarende feesten. Wij hebben in de Bogerd de ruimte voor bedrijfsfeesten tot 600 personen.

Onze locaties zijn uitgerust met de modernste technologieën en faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfeest een groot succes wordt. Of u nu op zoek bent naar een traditionele feestlocatie of iets meer unieks, wij hebben de perfecte plek voor u.

Het organiseren van een bedrijfsfeest gaat natuurlijk verder dan alleen de locatie. Daarom bieden we ook een ruime selectie aan entertainment mogelijkheden voor uw feest. Of u nu op zoek bent naar livemuziek, DJ's, of een Pubquiz. 

Bent u op zoek naar bedrijfsfeest ideeën? Laat het ons weten! Ons team staat klaar om samen met u het ultieme bedrijfsfeest te creëren. Van themafeesten tot teambuilding activiteiten en workshops, het kan allemaal! Samen bespreken we uw wensen en denken we graag mee over de perfecte invulling van het uw bedrijfsfeest. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk feest voor jouw bedrijf!

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze bedrijfsfeest locaties en entertainment mogelijkheden.

Plannen voor een Bedrijfsfeest ?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen