Heerlijk in eigen tuin.

Zie je het al voor je: je gasten zijn aan het stralen, ze worden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje in een prachtige zandkleurige stretchtent, begeleid door een saxofonist die live voor het entertainment zorgt. De stretchtent is ingericht met een heuse cocktailbar, houten statafels en comfortabele zitjes. Met een aantal goed geplaatste sfeerspots, verse bloemen en overige decoratie is het een prachtig plaatje. Jouw gasten komen niets tekort, krijgen heerlijke drankjes en tapashapjes voorgeschoteld en dansen uiteindelijk met zijn allen op de beats van de DJ. Dit was een tuinfeest om nooit meer te vergeten.

Een sfeervol evenement zoals hierboven omschreven, wat is er nu mooier om dit in je eigen vertrouwde omgeving te organiseren, waar jij, je familie en vrienden of jouw bedrijf het middelpunt van de aandacht is? Van personeelsfeest tot bruiloft, van open dag tot verjaardagsfeest, we denken graag met je mee!

Plannen voor een Feest op locatie ?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.

Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid