Heerlijk in eigen tuin.

Zie je het al voor je: je gasten zijn aan het stralen, ze worden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje in een prachtige zandkleurige stretchtent, begeleid door een saxofonist die live voor het entertainment zorgt. De stretchtent is ingericht met een heuse cocktailbar, houten statafels en comfortabele zitjes. Met een aantal goed geplaatste sfeerspots, verse bloemen en overige decoratie is het een prachtig plaatje. Jouw gasten komen niets tekort, krijgen heerlijke drankjes en tapashapjes voorgeschoteld en dansen uiteindelijk met zijn allen op de beats van de DJ. Dit was een tuinfeest om nooit meer te vergeten.

Een sfeervol evenement zoals hierboven omschreven, wat is er nu mooier om dit in je eigen vertrouwde omgeving te organiseren, waar jij, je familie en vrienden of jouw bedrijf het middelpunt van de aandacht is? Van personeelsfeest tot bruiloft, van open dag tot verjaardagsfeest, we denken graag met je mee!

Plannen voor een Feest op locatie ?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland