Wij bieden kunstenaars graag de ruimte om hun creaties ten toon te stellen. We hebben exposities van doorgewinterde kunstenaars maar ook van amateur kunstenaars. De expositie is altijd vrij toegankelijk en bevindt zich op de vide van de 1e etage. Kom gerust eens binnen en ontdek bijzondere kunstwerken, maar ook het cultureel centrum.

Expositie van Anouk Böhmer. 

Ruim twee jaar geleden was het voor Anouk Böhmer de start van een nieuw avontuur, haar werk te laten zien aan een groter publiek. Toon van Gelder geloofde in haar werk en gaf haar de kans een eerste expositie te houden in de Bogerd in Druten. Nu, ruim twee jaar later, is Anouk weer terug op het "oude nest" waar het begon.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze kans om mijn werk opnieuw te laten zien, mijn papieren bloemen hebben ook een ontwikkeling doorgemaakt. Waar er bij de eerste expositie vele mooie reacties binnen kwamen, zie ik nu dat mijn werk echt tot bloei is gekomen. Ik kan dan ook niet wachten om mijn werk opnieuw te exposeren en aan Druten en omgeving te laten zien hoeveel ik bij heb geleerd, aldus Anouk.

De afgelopen twee jaar heeft Anouk vele mooie opdrachten mogen uitvoeren. Van bruidsboeketten tot herdenkingsbloemen. En staat haar werk zelfs in twee musea in Canada en in Frankrijk. Voor diverse merken mocht zij bloemdecoratie ontwikkelen die ondersteunend waren tijdens de fotografie en etalages. Zelfs een item bij Eigen Huis en Tuin is een heel bijzonder moment geweest waarin haar werk te zien was.

De expositie heeft deze ronde een fleurige inslag, van allerlei klaprozen tot aan een 90 centimeter grote pioenroos. Er hangen allerlei bloemen van papier om je mee te nemen in de schoonheid van papierkunst.

De expositie is te zien tijdens de reguliere openingstijden en hangt er in de maanden April en Mei.

Service staat hoog in het vaandel van de Bogerd. Dat hebben we zelf mogen ervaren tijdens onze heidag op deze locatie. Wat een inspirerende en gastvrije plek en dat in het hart van Maas en Waal.
Daar zijn we trots op! 

Louis Litjens - Gemeente Druten