Agora Theater Druten.

Ben je op zoek naar een uitgebreid programma vol muziek, toneel, dans en cabaret? Dan is het Agora Theater in de Bogerd in Druten de perfecte locatie voor jou! Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent. 

Het Agora theater is een intiem en ondernemend theater wat ieder jaar een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek aanbiedt. Wij bieden een divers aanbod aan voorstellingen voor jong en oud, investeren in samenwerking met diverse regionale gezelschappen gaan hand in hand met bekende artiesten.

Bekijk onze agenda om te zien wat er allemaal op het programma staat. Of je nu op zoek bent naar een avond vol muziek, een toneelstuk of een avond lachen, wij hebben het allemaal. En met elk seizoen nieuwe voorstellingen is er altijd wel iets nieuws om naar uit te kijken. 

Wil je meer weten over het Agora Theater in Druten en wat wij allemaal te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte voorstelling voor u.

Bekijk de website van het Agora Theater.

Hap & Stap
Begin de avond goed met een Hap & Stap arrangement. Geniet van een 3 gangen theater buffet voorafgaand aan de voorstelling. Lees hier bij welke voorstellingen je een Hap & Stap arrangement kan boeken! 


Agenda
Agora theater.

Proeverij
Theaterzaal
maandag 25 september
20:00 uur
Kees van Amstel. Vluchtweg altijd vrijhouden
Theaterzaal
vrijdag 29 september
20:30 uur
SKUNK. Doe Maar Tribureband
Theaterzaal
zaterdag 30 september
20:30 uur
Meester Mark. De grappigste taalfoutjes uit de klas
Theaterzaal
vrijdag 6 oktober
20:30 uur
Comedytunes. Comedynight
Theaterzaal
zaterdag 7 oktober
20:30 uur

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland