In ons theater vind je een rijk, spannend, vrolijk, hilarisch, avontuurlijk, swingend, indrukwekkend, interessant, ontroerend en gevarieerd programma voor jong en oud. Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent.

Het Agora theater, gevestigd in de Bogerd, is een intiem en ondernemend theater wat ieder jaar een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek aanbiedt. Centraal staat het verrijken van de levens van de inwoners van Maas en Waal en (ver) daar buiten. Investeren in samenwerking met diverse regionale gezelschappen gaan hand in hand met “meer bekende” artiesten.

Hap & Stap
Begin de avond goed met een Hap & Stap arrangement. Geniet van een 3 gangen theater buffet voorafgaand aan de voorstelling. Lees hier bij welke voorstellingen je een Hap & Stap arrangement kan boeken! 


Agenda
Agora theater.

Let's Make Comedy. Finalistentour
Theaterzaal
vrijdag 7 oktober
20:30 uur
Lucas Hamming. Niets te melden.
Theaterzaal
zaterdag 8 oktober
20:30 uur
2-ater Producties. Dromer.
Theaterzaal
zondag 9 oktober
11:00 uur
L.A. Vation U2
Theaterzaal
vrijdag 14 oktober
20:30 uur
Knars. De Boekeling.
Bibliotheek
zondag 16 oktober
11:00 uur

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.