In ons theater vindt u een rijk, spannend, vrolijk, hilarisch, avontuurlijk, swingend, indrukwekkend, interessant, ontroerend en gevarieerd programma voor jong en oud. Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent.

Het Agora theater, gevestigd in de Bogerd, is een intiem en ondernemend theater wat ieder jaar een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek aanbiedt. Centraal staat het verrijken van de levens van de inwoners van Maas en Waal en (ver) daar buiten. Investeren in samenwerking met diverse regionale gezelschappen gaan hand in hand met “meer bekende” artiesten.


Agenda
Agora theater.

Niels Geusebroek. Dreamer
Theaterzaal
vrijdag 29 oktober
20:30 uur
Rosa da Silva. Daar moet je heen
Theaterzaal
zaterdag 30 oktober
20:30 uur
Klein Amsterdam Producties. Astronautje
Theaterzaal
zondag 31 oktober
11:00 uur
Timon Krause. MINDREADER
Theaterzaal
zaterdag 6 november
20:30 uur
Joris Linssen & Caramba. Dichterbij
Theaterzaal
zondag 7 november
14:30 uur

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.

Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid