Agora Theater Druten.

Ben je op zoek naar een uitgebreid programma vol muziek, toneel, dans en cabaret? Dan is het Agora Theater in de Bogerd in Druten de perfecte locatie voor jou! Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent. 

Het Agora theater is een intiem en ondernemend theater wat ieder jaar een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek aanbiedt. Wij bieden een divers aanbod aan voorstellingen voor jong en oud, investeren in samenwerking met diverse regionale gezelschappen gaan hand in hand met bekende artiesten.

Bekijk onze agenda om te zien wat er allemaal op het programma staat. Of je nu op zoek bent naar een avond vol muziek, een toneelstuk of een avond lachen, wij hebben het allemaal. En met elk seizoen nieuwe voorstellingen is er altijd wel iets nieuws om naar uit te kijken.

Wil je meer weten over het Agora Theater in Druten en wat wij allemaal te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte voorstelling voor u.

Hap & Stap
Begin de avond goed met een Hap & Stap arrangement. Geniet van een 3 gangen theater buffet voorafgaand aan de voorstelling. Lees hier bij welke voorstellingen je een Hap & Stap arrangement kan boeken! 


Agenda
Agora theater.

Soy Kroon. Nu ik je zie
Theaterzaal
zaterdag 28 januari
20:30 uur
Masha en de beer
Theaterzaal
zondag 29 januari
11:00 uur
Jay Francis. In de war
Theaterzaal
dinsdag 7 februari
20:30 uur
Nathalie Baartman. SNAK
Theaterzaal
vrijdag 10 februari
20:30 uur
Theater van de Klucht. Oh Oh Den Haag!
Theaterzaal
vrijdag 3 maart
20:30 uur

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.