Hartelijk welkom bij de Bogerd.

Hartelijk welkom bij de Bogerd. Het bruisende centrum waar cultuur, historie, de maatschappij, zakelijke markt en entertainment samenkomen. De Bogerd is de plek waar je kijkt en beleeft. Bogerd is dé ontmoetingsplek in Maas en Waal waar cultuur en commercie elkaar versterken. In onze regio Maas en Waal zijn wij het kloppende culturele hart.

Onder het Maaiveld - Film.

Op donderdag 16 februari draait de bioscoopfilm Onder het Maaiveld bij ons in de Bogerd. Voor meer informatie of het bestellen van kaarten, klik hier.
EMS FILMS, de makers van De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis, gaan ondergronds met Onder het Maaiveld. Een film over een uiterst actueel thema laat de fascinerende wereld direct onder onze voeten zien en toont het grote belang van een gezonde bodem. Onder het Maaiveld is vanaf 2 maart 2023 in Nederlandse bioscopen en filmtheaters te zien, maar nu al te zien bij de Bogerd in Druten! Onder het Maaiveld neemt de kijker mee op een fascinerende ondergrondse reis waar juist de kleine en microscopische wereld van onze bodem tot leven wordt gebracht. Verwondering en inspiratie staan daarbij centraal. 

Open voor cultuur.

Zondag! Je wilt iets leuks doen, met elkaar, met de kinderen.
Open voor cultuur is een spiksplinternieuw cultuurconcept, een vrijplaats van en voor Maas en Walers in de meest sfeervolle huiskamer van Druten. Een plek waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Kom voor een bakje koffie, de krant en geniet samen van een kindervoorstelling of een vrolijke kinderfilm van het filmhuis. Na afloop is er de gelegenheid voor de kinderen om nog aan te schuiven bij een leuke verrassende workshop of een andere passende activiteit.

Zondag 12 februari 2023
Programma: 
10.00-11.30 uur: Familie film Sing 2
11.45-12.45 uur: aansluitende glow in the dark schilderworkshop
Meer informatie of kaarten bestellen.

Zondag 19 maart 2023
Programma: 
11.00-12.00 uur: theatervoorstelling Professor S.
12.45-13.45 uur: aansluitende workshop optische illusies door Mad Science
Meer informatie of kaarten bestellen.

Agenda.

Jay Francis. In de war
Theaterzaal
dinsdag 7 februari
20:30 uur
Nathalie Baartman. SNAK
Theaterzaal
vrijdag 10 februari
20:30 uur
Zee van tijd
Theaterzaal
dinsdag 28 februari
20:00 uur
Theater van de Klucht. Oh Oh Den Haag!
Theaterzaal
vrijdag 3 maart
20:30 uur
Sven Ratzke. Venus & Mars
Theaterzaal
zaterdag 4 maart
20:30 uur

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.