Menu Tickets Nieuws contact

Christel de Laat

Christel de Laat
En door!?

‘En door!?’ was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen.

In haar nieuwe voorstelling En door!? is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af.

Kortom, typisch De Laat. En door!?

 

Let op:
Voor deze voorstelling zijn maximaal 4 kaarten per persoon te koop.

 

Hap & Stap
Breid je theateravond uit met een lekker hapje eten, zo geniet je van een compleet avondje uit! Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Voor maar €27,50 (ex. dranken) geniet je van een uitgebreide avond uit. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het makkelijkste reserveer je als je jouw kaarten bestelt. Maar mocht je na het bestellen van jouw tickets toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kan je altijd bellen naar het ons theater 0487 – 515779 of een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl. Reserveren voor de Hap & Stap kan tot 17 november.

Voorstelling uitverkocht? Plaats jezelf hier op de wachtlijst 

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Klok Groep
Klok Groep
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Kompas
Kompas
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.