Heerlijke Paasbrunch in de Bogerd.

Dit jaar kan je op tweede Paasdag van 12:00 tot 15:00 uur weer met de hele familie komen genieten van een heerlijke Paasbrunch en leuke activiteiten voor de kinderen! Een leuke middag waarbij alles is verzorgd zodat je met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. De paasbrunch is geschikt voor opa's, oma's, ouders én kinderen!

Brunchen met Pasen voor de hele familie.

Brunchen met Pasen is de perfecte activiteit voor de hele familie. Tijdens de Paasbrunch kan je genieten van een heerlijk en uitgebreid buffet. Zo heb je onder andere keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Inclusief koffie, thee, melk en jus d'orange. Aan het einde kan je nagenieten van een verrassend toetjesbuffet. 

Voor de kids.

Wil je brunchen bij de Bogerd en kom je met jonge kinderen? Speciaal voor de kids organiseren verschillende kinderactiviteiten tijdens de Paasbrunch. Terwijl je als ouders aan het genieten bent van de paasbrunch, kunnen de kinderen bijvoorbeeld eieren schilderen, kleurplaten maken en nog veel meer leuke dingen doen! Zo hoeven de kinderen niet te lang stil te zitten en heeft iedereen een leuke middag.

Let op, wil je bij elkaar zitten? Bestel dan je tickets in één keer! 
* Kids prijs is voor kinderen tot 12 jaar.

Paasbrunch 2022.

Vorig jaar was onze Paasbrunch een succes! Wil je een idee krijgen van hoe de Paasbrunch eruit ziet? Bekijk de foto's hieronder! 

Event datum.

maandag 10 april | 12:00 uur

Prijzen &
Kaarten bestellen.

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen