Orpheus zingt weer!

Middagconcert door de Koninklijke Gemengde Zangvereniging “Orpheus”

DRUTEN - Op zondag 17 oktober a.s. zal de Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus een “opgelucht” concert geven in de grote theaterzaal van Cultureel Centrum De Bogerd. Opgelucht, omdat de Coronapandemie bedwongen lijkt en er weer een “normaal” leven mogelijk wordt.

Het wordt een informeel middagconcert met geliefd koorrepertoire.

De uitvoering omvat twee delen. Als eerste het korte Afscheid en Herinnering met het Ave verum van Mozart en Introitus en Kyrie uit het Requiem van Fauré.
Daarna volgt Zingen in het Nieuwe Normaal. In dit tweede deel worden stukken gezongen van o.a. Beethoven, Händel, Verdi, Gluck, Vangelis en Enya.

Het koor wordt begeleid door en staat onder leiding van dirigent Maarten-Jan Dongelmans.

Wees welkom!

Concert: “Orpheus zingt weer! ‘
Datum: Zondag 17 oktober 2021
Plaats: Cultureel Centrum De Bogerd, Van Heemstraweg 53, 6651 KH Druten
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: gratis.
De voorstelling is uitverkocht! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Om enig zicht te hebben op het totaal aantal toeschouwers en omdat de overheidsmaatregelen dat op dat moment misschien nog eisen, dienen de plaatsen van tevoren gereserveerd te worden! Na aanmelding volgt dan een bevestiging per e-mail. Als vóór die tijd een Coronacheck aan de poort nog verplicht zal zijn, is het verstandig een geldige QR-code mee te brengen of een recent negatieve test.

Event datum.

zondag 17 oktober | 15:00 uur

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen