Orpheus zingt weer!

Middagconcert door de Koninklijke Gemengde Zangvereniging “Orpheus”

DRUTEN - Op zondag 17 oktober a.s. zal de Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus een “opgelucht” concert geven in de grote theaterzaal van Cultureel Centrum De Bogerd. Opgelucht, omdat de Coronapandemie bedwongen lijkt en er weer een “normaal” leven mogelijk wordt.

Het wordt een informeel middagconcert met geliefd koorrepertoire.

De uitvoering omvat twee delen. Als eerste het korte Afscheid en Herinnering met het Ave verum van Mozart en Introitus en Kyrie uit het Requiem van Fauré.
Daarna volgt Zingen in het Nieuwe Normaal. In dit tweede deel worden stukken gezongen van o.a. Beethoven, Händel, Verdi, Gluck, Vangelis en Enya.

Het koor wordt begeleid door en staat onder leiding van dirigent Maarten-Jan Dongelmans.

Wees welkom!

Concert: “Orpheus zingt weer! ‘
Datum: Zondag 17 oktober 2021
Plaats: Cultureel Centrum De Bogerd, Van Heemstraweg 53, 6651 KH Druten
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: gratis.
De voorstelling is uitverkocht! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Om enig zicht te hebben op het totaal aantal toeschouwers en omdat de overheidsmaatregelen dat op dat moment misschien nog eisen, dienen de plaatsen van tevoren gereserveerd te worden! Na aanmelding volgt dan een bevestiging per e-mail. Als vóór die tijd een Coronacheck aan de poort nog verplicht zal zijn, is het verstandig een geldige QR-code mee te brengen of een recent negatieve test.

Event datum.

zondag 17 oktober | 15:00 uur

Service staat hoog in het vaandel van de Bogerd. Dat hebben we zelf mogen ervaren tijdens onze heidag op deze locatie. Wat een inspirerende en gastvrije plek en dat in het hart van Maas en Waal.
Daar zijn we trots op! 

Louis Litjens - Gemeente Druten