Cultuur in de spotlight - Hakim op z'n best - zondag 26 september

Hakim is bij het grote en kleine publiek bekend door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptreden maakt Hakim ook succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen. Hakim op z’n best is een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aankomt zetten. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. Kortom met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Reserveer hier je tickets.

Op deze dag werken wij met Coronatoegangsbewijzen. We vragen je bij binnenkomst jouw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via Coronacheck.nl. 

Event datum.

zondag 26 september | 10:00 uur

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland