Bierproeverij Bier en Mannen.

Nadat we in maart 2022 de vrouwen op het voetstuk hebben gezet in onze editie Bier en Vrouwen, kon het niet uitblijven of het mannelijke equivalent daarvan doet zijn opwachting: Bier en Mannen. …eindelijk mannen…

Op zaterdagavond 4 maart 2023 organiseren we in de Bogerd weer een bierproeverij, nu met als thema Bier en Mannen. Dus mannen, opgelet! Deze avond draait om jullie! Enne…vrouwen; alles wat jullie denken over mannen, zal je zien worden bevestigd…of toch niet?! Je bent in elk geval natuurlijk van harte uitgenodigd!

Onze trouwe presentatoren, biersommelier Remo Peulen en bierliefhebber William Smits presenteren jullie zes bieren en vertellen je meer over de link met mannen.

Je kunt vanaf nu tickets kopen voor onze bierproeverij op zaterdag 4 maart! De zaal is geopend vanaf 19:00 uur. We starten om 19:30 uur met de proeverij. Na afloop van de proeverij is de bar geopend om je favoriete bieren van de proeverij te bestellen.
De prijs bedraagt €22,50 per persoon inclusief hapjes.

Ben je de bob voor jouw groep? Top! Dan mag je voor nop! Meld je dan aan door een vrijkaart te bestellen. Je hoeft dus geen ticket te kopen en je kan op de avond zelf je consumpties afrekenen.  

Wij maken deze avond een tafelschikking. Wil je als groep bij elkaar zitten? Koop dan in één keer al je tickets.

Voor elke bierliefhebber m/v/x weer een avond vol verrassende biertjes, trivia en gezelligheid.

Beer there! 

Event datum.

zaterdag 4 maart | 19:30 uur

Prijzen &
Kaarten bestellen.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland