Bierproeverij Bier en BBQ.

De temperatuur buiten gaat alweer richting standje Bar-B-Que, dus tijd om buiten lekker eten te maken! Maar dan de grote vraag.. Welk biertje drinken we nu bij een lekker stukje eten van de BBQ? 

Na ons avontuur met Bier en Mannen gaan we de dingen weer op z'n kop zetten.. In samenwerking met Mitra Druten en slagerij Koningsplein in Afferden gaan we weer een heerlijke avond verzorgen!

Op zaterdagavond 24 juni 2023 organiseren we in de Bogerd weer een bierproeverij, nu met als thema Bier en BBQ. Deze avond draait om de combinatie tussen bier en eten van of bij de BBQ! Dus jullie zorgen voor eet- en drink-lust zodat we jullie weer kunnen uitdagen met verrassende combinaties. Kunnen jullie raden welk bier er wordt geserveerd bij de overheerlijke gerechten van de BBQ? We gaan het beleven tijdens de bierproeverij met heerlijk 6-gangen BBQ diner!

Je kunt vanaf nu tickets kopen voor onze bierproeverij op zaterdag 24 juni! De zaal is geopend vanaf 18:30 uur. We starten om 19:00 uur met de proeverij. Na afloop van de proeverij is de bar geopend om je favoriete bieren van de proeverij te bestellen.

De prijs bedraagt €45 per persoon inclusief 6-gangen BBQ diner.
Ben je de bob voor jouw groep? Top! Dan betaal je een bedrag van €29,50 voor het diner en kan je op de avond zelf je consumpties afrekenen. 
We hebben ook vegetarische opties voor het diner! Ben je vegetarisch of heb je allergieën? Stuur een mail naar info@bogerddruten.nl! 

Wij maken deze avond een tafelschikking. Wil je als groep bij elkaar zitten? Koop dan in één keer al je tickets.

Voor elke bierliefhebber m/v/x weer een avond vol verrassende biertjes, trivia en gezelligheid.

Beer there! 

De kaartverkoop stopt op 17 juni. Zorg dat je op tijd je kaarten koopt! VOL = VOL.

Event datum.

zaterdag 24 juni | 18:30 uur

Prijzen &
Kaarten bestellen.

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen