Veerdam festival 26 t/m 29 mei 2022

Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands!

De dam gaat om 14:00 uur open. Van 14:00 uur tot 20:00 uur is de entree gratis. Vanaf 20:00 uur werken we met kaartverkoop. Ook mensen die al op het festival terrein zijn hebben vanaf 20:00 uur een kaartje nodig. Kaarten koop je via onze website. 

26, 27 & 28 mei - Passe-Partout ticket
De echte feestvierders kopen een Passe-Partout ticket! 3 Dagen feest voor €17,50. Bestel je Passe-Partout ticket hier!

Donderdag 26 mei 
Kom je op donderdagavond naar Thirty Dancing Outdoor? Gezellig! Dat wordt swingen! Bestel je ticket voor donderdag hier!

Vrijdag 27 mei 
Op vrijdagavond genieten we van twee fantastische bands! De sixtiesband Don't Look Back speelt hits van o.a. The Beatles, The Rolling Stones en Jimi Hendrix. Radio U2 is een tribute band die het dak eraf speelt met de hits van U2! Bestel je ticket voor vrijdag hier!

Zaterdag 28 mei 
Zaterdagavond vieren we feest! Het duo De Adjes staat voor 100% feestgarantie en brengt de feeststemming er goed in! PROOST! is een 6-koppige band die met hun energie het dak eraf speelt! Ze spelen een perfecte mix van Top-40 hits, Classics, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers. Bestel je ticket voor zaterdag hier!

Zondag 29 mei 
Er staat een leuk programma op zondagmiddag en je kan genieten van de verschillende foodtrucks en een lekker drankje terwijl de kinderen zich vermaken op het kinderterrein. DJ Martin Hermens draait heerlijke zomerse classics. Yeeehaa neemt je mee naar de country scene. Sluit je ogen en waan jezelf in de zuidelijke staten van Amerika. 

Event datum.

donderdag 26 mei | 14:00 uur

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen