Deze voorstelling is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Kijk op www.agoratheater.nl voor meer informatie. 

Handsome Poets. Lieve Schatten.

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio & tv optredens en festivals later, maken de leden van The Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel.

Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Na al die jaren staat dat tafeltje nog steeds centraal. Dat staat voor hun vriendschap, het delen van leed, geluk, succes, eten, drank, natuurlijk het schrijven van hun eigen liedjes én het spelen van liedjes van andere bands, al was het maar voor de lol. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020-2021 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van andere artiesten.

Benieuwd naar hoe het er aan hun keukentafel aan toe gaat? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit. En mooi meegenomen, de band viert dus hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers... en wie jarig is trakteert!

Muziek
Kaarten € 20,50
Prijzen zijn inclusief BTW en alle kosten per ticket. 

BESTEL HIER JE KAARTEN.

Speeltijd.

zaterdag 11 december | 20:30 uur

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen