Eddy van der Ley & Jan van Halst. Sportcollege

Het Beneluxtheater verwelkomt op donderdag 8 oktober ex-profvoetballer Jan van Halst. Vanaf 19.30 uur vertelt hij in een theatercollege over de lessen die hij opdeed in zijn loopbaan, zijn doorzettingsvermogen, presteren en faalangst.

Jan van Halst is sinds jaar en dag een vooraanstaand voetbalanalist en tegenwoordig ook motivatiecoach. De lessen die hij opdeed in zijn loopbaan gebruikt hij tegenwoordig in de praktijk bij het coachen van andere mensen. In het inspirerende theatercollege vertelt hij daar, aan de hand van interviewer Eddy van der Ley, uitgebreid en open over, met de nodige humor bovendien.

Eddy van der Ley is de interviewer van het theatercollege. Onderstaande oud-sporters willen graag gast zijn in uw theater!

Jan van Halst is een oud-voetballer die op 34-jarige leeftijd zijn carrière afsloot. Hij sleet zijn voetbaljaren bij o.a. FC Twente, Vitesse en Ajax. Na zijn voetballoopbaan was hij voor diverse TV zenders analist van voetbalwedstrijden uit de eredivisie, EK, WK en Champions League. Van Halst was ook technisch directeur bij F.C. Twente.

Bestel hier je kaarten!

Special
€ 22,50

Speeltijd.

vrijdag 24 maart | 20:30 uur

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland