Kerst met Choke.

Amusementskoor Choke staat al 35 jaar garant voor mooie meerstemmige koorzang met bijbehorende regie en verrassende vondsten.

Dat dit gezelschap graag uitdagingen aangaat heeft het de afgelopen jaren bewezen. Van intieme kleine optredens, straatoptredens, dinnershows, sing-a-longs, korenfestivals, grote avondvullende shows,  tot uitvoeringen met  Karin Bloemen, Ernest Beuving en Kiki Schippers.

Voor het eerst komt Amusementskoor Choke met haar kerstrepertoire naar het theater. Op 17 en 18 december brengt deze groep u in kerstsfeer met soms wervelende en dan weer stemmige nummers. Natuurlijk overgoten met die heerlijke verrassende gevulde Choke-saus! Welke aparte kruiden dit keer worden toegevoegd, wordt nog niet prijsgegeven. Kom het ervaren en geniet van “Kerst met Choke” onder leiding van dirigente Kirsten de Lorijn-Houtman.

Bestel hier je kaarten!

Speeltijd.

zondag 18 december | 11:00 uur

Als Veiligheidsregio Gelderland-Zuid vinden wij dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Kijkend naar de mogelijkheden die de Bogerd biedt aan mensen met een verstandelijke beperking past dit binnen onze gedachte.

Bert Stronks - Veiligheidsregio Gelderland-Zuid