Agora-ra-ra Pubquiz.

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Agora-ra-ra Pubquiz weet je het! Deze pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen. Van Steven Brunswijk via Anneke van Giersbergen tot de mooiste feitjes over het Agora Theater: alles komt voorbij.

Een pubquiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen waarbij teams van 2 tot 6 personen het tegen elkaar opnemen in verschillende rondes. Zo is er onder meer een cabaretronde, een muziekronde, een Agora Theater-ronde én een kindervoorstellingenronde. De vragen in deze rondes zijn een vette knipoog naar ons komende theaterseizoen. De pubquiz heeft alles te maken met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit je geheugen naar boven te halen. Daarom staat deze pubquiz garant voor jong en oud!

Bij binnenkomst ontvang je gratis een kop koffie of thee en iets lekkers voor erbij. De inloop is vanaf 19.00 uur en de pubquiz start om 20.00 uur. Om 22.30 uur maken we de winnaars van de pubquiz bekend met dé prijs en borrelen we gezellig na. Het belooft een heel leuk avondje uit te worden in onze prachtige theaterzaal!Let op: je komt met je team aan tafels en stoelen te zitten, dus bestel je tickets ook per team. Wees er snel bij als jij en je vrienden, collega’s of familieleden mee willen strijden. Graag tot 1 oktober!

Bestel hier je kaarten!

Speeltijd.

zaterdag 1 oktober | 20:00 uur

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.