Menu Tickets Nieuws contact

Un Beau Matin – Filmhuis

Op dinsdagavond 31 oktober draait de film Un Beau Matin om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten.
Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

Un Beau Matin 

Liefdevol Frans drama.

Sandra, alleenstaande moeder, woont met haar dochtertje in een appartementje in Parijs. Ze heeft een drukke baan als tolk en gaat regelmatig op bezoek bij haar vader, een oud filosofie professor die lijdt aan een neurodegeneratieve ziekte. Terwijl Sandra en haar familie druk zijn met het inpakken van zijn spullen en zoeken naar een geschikt verzorgingstehuis, loopt ze haar oude vriend Clément tegen het lijf. Ondanks dat Clément een relatie heeft, krijgen de twee een affaire en heeft Sandra na lange tijd weer het gevoel dat ze leeft.

Speelduur: 112 minuten
Cast o.a.: Léa Seydoux,Melvil Poupaud
Genre: drama/romantiek
Land: Frankrijk, UK, Duitsland
Regisseur: Mia Hansen-Love

Film Un Beau Matin - Filmhuis Bogerd

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Rabobank
Rabobank
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.