Menu Tickets Nieuws contact

The Quiet Girl

Op dinsdagavond 19 december draait de film The Quiet Girl om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

The Quiet Girl

The quiet girl is een teder drama naar de novelle van Claire Keegan en gaat over de tienjarige Cáit. Cáit groeit op in een groot en koud gezin, ze spreekt alleen als ze het nodig vindt en dat is niet vaak. Het is begin jaren tachtig als Cáit bij familieleden wordt ondergebracht om haar moeder, die in verwachting is van het zoveelste kind,  te ontlasten. Snel genoeg ontdekt Cáit dat ook in het huis van haar oom en tante geheimen zijn maar ze leert hier wel de warmte en liefde kennen die ze voorheen niet kende.

‘The quiet girl’ doet je hart met de minuut groeien – DE MORGEN

Een prachtig ingetogen en aangrijpende film – VPRO CINEMA

‘The quiet girl’ is een onthutsende kijkervaring – DE VOLKSKRANT

Speelduur:   95 minuten
Cast o.a.:     Catherine Clinch, Carrie Crowley
Genre:         Drama
Land:           Ierland
Regie:          Colm Bairéad

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
OMW
OMW
Kompas
Kompas
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.