Menu Tickets Nieuws contact

The Fabelmans

Op dinsdagavond 2 april draait de film The Fabelmans om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

The Fabelmans

In ‘The Fabelmans’ groeit de Jonge Sammy Fabelmans op in het saaie Arizona van na  De Tweede Wereldoorlog. Hij raakt gefascineerd  door film en wil filmmaker worden. Zijn vader ziet het als een hobby. De rest van de familie steunt hem bij zijn film experimenten. Als hij 16 wordt doet hij een ontdekking die het leven van het gezin op zijn kop zet.

Zijn vader wil dat hij gaat studeren terwijl zijn moeder (concertpianiste) hem stimuleert de artistieke kant te kiezen, want Sammy zou het, op creatief vlak, weleens ver kunnen brengen.

Speelduur: 2 uur 31 minuten
Cast o.a.: Michelle Williams, Paul Dano
Genre: Drama/humor
Regisseur: Steven Spielberg
Land: U.S.A.

Een boeiende blik op een gezin waar creativiteit en logica met elkaar botsen. – Film Totaal

Het warme en ontroerende ‘The Fabelmans’ vindt grandioos de balans tussen humor en emotie. – De Standaard

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Kompas
Kompas
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.