Menu Tickets Nieuws contact

Sweet Dreams

Op dinsdagavond 19 maart draait de film Sweet Dreams om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

Sweet Dreams

Op en rond de Indonesische suikerplantage van het echtpaar Jan en Agathe overheerst de bitterheid van het verval. Het is om en nabij 1900: de Hollanders weten dat het koloniale tijdperk op zijn einde loopt, maar weigeren daaraan toe te geven. De muggen lijken agressiever dan ooit, alsof ze de aan decadentie gewende uitbuiters erop willen wijzen dat ze nu toch echt eens moeten ophoepelen.

In de tussentijd plannen de lokale bewoners, die voor de fabriek werken, een ontsnappingspoging. Maar waar moeten ze heen? Dit is toch eigenlijk hún grondgebied?

Het zeer vinnige en fraai geschoten Sweet Dreams van regisseur Ena Sendijarević verkoopt allesbehalve zoete koek over wat Nederlanders deden in Indonesië . – Cinemagazine

Met ‘Sweet dreams’ is er eindelijk een film over de waanzin van het kolonialisme. – Trouw

Speelduur: 1 uur 42 minuten
Cast o.a.: Renée Soutendijk, Hans Dagelet
Genre: Drama
Regisseur: Ena Sendijareviç
Land: Nederland

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
OMW
OMW
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Cannock Chase
Cannock Chase
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Gemeente Druten
Gemeente Druten

Op de hoogte blijven over Bogerd.