Menu Tickets Nieuws contact

SKUNK. Doe Maar Tributeband

SKUNK. Doe Maar Tributeband

Deelnemer van The Tribute: Battle of the bands seizoen 2.
De muzikanten van SKUNK brengen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren tachtig. Ze proberen de liedjes niet mooier te maken dan ze van zichzelf al zijn maar spelen deze puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en strakke grooves.

De bandleden hebben hun sporen verdiend in diverse bands en met allerlei repertoire. Inmiddels bestaat SKUNK ruim vijf jaar en is het een band met een missie, namelijk het publiek nog even mee terug te nemen naar de jaren tachtig. Sinds 2012 heeft SKUNK op vele podia gestaan, van kleine kroegen tot festivals met duizenden mensen. Telkens weet SKUNK het publiek op te zwepen en mee te laten deinen. Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”. Maar ook met de ogen open benaderen de muzikanten heel dicht het origineel.

Let op: dit is een sta-concert!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Kompas
Kompas
Cannock Chase
Cannock Chase
Gemeente Druten
Gemeente Druten

Op de hoogte blijven over Bogerd.