Menu Tickets Nieuws contact

Rock4. The Vocal Experience

Rock4. The Vocal Experience.

Wereldhits als Killer Queen, Whole Lotta Love, Land Of Confusion, Wish You Were Here en Insomnia, gezongen door vier zangers met de stem als enige instrument. Rock4 heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die samen de grenzen op het gebied van zang, ritme en harmonieën oprekken en aanscherpen.

In “The Vocal Experience” neemt Rock4 het publiek mee op een emotionele vocale reis door de tijd met nummers van onder andere Pink Floyd, Genesis en Queen, maar ook van Rag’n’Bone Man, Billie Eilish en Faithless. Daarbij worden deze keer alle registers opengetrokken met knallende bas- en percussiesolo’s, prachtige samenzang en ontroerende interpretaties.

“The Vocal Experience”: een meeslepende zangervaring vol passie, kracht en humor.

 

Voorstelling uitverkocht? Aanmelden voor de wachtlijst kan hier!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
OMW
OMW
Kompas
Kompas
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.