Menu Tickets Nieuws contact

René Pluijm

René Pluijm
Wat eten we vandaag?

In Wat eten we vandaag? vertelt de bevlogen kok René Pluijm de mooiste verhalen over voedsel uit alle windstreken. In zijn tv-serie Pluijms Eetbare Wereld schuimt hij al 12 jaar gedreven de planeet af op zoek naar de oorsprong en de cultuur van eten wereldwijd. In zijn dynamische theaterprogramma doet Pluijm met humor de opmerkelijkste ontdekkingen uit zijn kookreizen uit de doeken, test hij onze kennis over eten en prikkelt onze smaakpapillen. Tussen neus en lippen maakt hij ons ook bewust van onze eetgewoonten.

Wat eten we vandaag? is een interactieve voorstelling met muziek, beeld en actie in de keuken, waarin Pluijm verslag doet van zijn fascinerende voedselreizen en op serieus-onderhoudende wijze laat zien wat ons huidig eetgedrag betekent voor het welzijn van de aarde.

 

Let op:
Voor deze voorstelling zijn maximaal 4 kaarten per persoon te koop.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Cannock Chase
Cannock Chase

Op de hoogte blijven over Bogerd.