Menu Tickets Nieuws contact

Puur de Nijs

Puur de Nijs

Op een mooie zomeravond in 2021 luisterde zanger Marcel Mulders naar enkele liedjes van een van Nederlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Hij werd gegrepen door de prachtige melodieën
en de puurheid van de teksten. Puur de Nijs speelt zijn allermooiste liedjes in zowel het theater als op festivals. Het publiek geniet van klassiekers als ‘Mallebabbe’, ‘Zondag’ en ‘Het werd zomer’. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals ‘Niet voor het laatst’, en ‘Wat als later nu is’. Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de nummers van Rob de Nijs en neemt iedereen mee op een nostalgische reis vol herinneringen. Want daar zit de kracht van Puur de Nijs: het publiek verblijden met verhalen over hoop, troost en op een positieve blik op de toekomst. Precies zoals het leven is.

Publiekreacties:
“Het was een fijne muzikale avond waarbij Rob’s nummers met zorg werden gebracht. Een eer aan een topartiest waarvan we toch nog een keer zijn liedjes live kunnen beleven. Dichterbij kan
het niet komen!”
“Het was een topavond. We hebben van het begin tot het einde genoten!”

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

 

Hap & Stap
Breid je theateravond uit met een lekker hapje eten, zo geniet je van een compleet avondje uit! Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Voor maar €27,50 (ex. dranken) geniet je van een uitgebreide avond uit. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het makkelijkste reserveer je als je jouw kaarten bestelt. Maar mocht je na het bestellen van jouw tickets toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kan je altijd bellen naar het ons theater 0487 – 515779 of een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
OMW
OMW
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.