Menu Tickets Nieuws contact

Les enfants des autres

Op dinsdagavond 16 april draait de film Les enfants des autres om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

Les enfants des autres

Rachel is lerares en geniet van het leven, haar studenten en haar vrienden. Ze is veertig als ze smoorverliefd wordt op Ali die ze bij gitaarles leert kennen. Ze krijgt al gauw een hechte band met zijn vierjarige dochter Leila. Nu ervaart ze niet alleen moedergevoelens voor Leila maar begint ze ook haar eigen kinderwens te herontdekken. Gaandeweg ervaart ze dat zwanger worden op haar leeftijd niet vanzelfsprekend is. Ook de relatie die ze opbouwt met het kind van Ali is erg broos.

Speelduur: 1 uur, 44 minuten
Cast o.a.: Virginie Efira, Roschdy Zem
Genre: Drama/romantiek
Regisseur: Rebecca Zlotowsky
Land: Frankrijk

Diepzinnige en verrassend vreugdevolle film over een diep gemis. – NRC

‘Les enfants des autres’ maakt het verlangen naar het onmogelijke bijna tastbaar. Breekbare en toch liefdevolle sfeer. – Trouw

 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
OMW
OMW
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Kompas
Kompas

Op de hoogte blijven over Bogerd.