Menu Tickets Nieuws contact

Inspiratie on Stage

Inspiratie on Stage

Speciaal voor u, organiseren wij wederom een top business event Inspiratie On Stage op dinsdag 10 oktober 2023.
Voor een zeer scherp tarief van € 99,00 heeft u een dag vullend programma met 3 inspirerende sprekers, break-out sessies en volledig verzorgde catering.

Wat denkt u van sporticoon en de succesvolste olympiër aller tijden Ireen Wüst. Haar inspiratieverhaal zet je zeker tot nadenken. Maar vergeet ook onze andere topsprekers niet.
Zo hebben wij, uit eigen regio, Carola Rodrigues als spreker over authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Coen Bertens over klanthousiast motiveren en inspireren, waarom is dit juist nu zo belangrijk? En op de actualiteit van nu ingespeeld, geeft Myrna Pruijn met haar praktijkervaring tips & tricks hoe ChatGPT en AI in te zetten in jouw dagelijkse leven.

Kortom een dag om niet te missen. Gezien de grote vraag naar kaarten voor deze dag, raden wij aan z.s.m. te reserveren want vol = vol.

TICKETS? Klik op deze link: HTTPS://MNBRD.COM/P/GPOXRJWBXQ38

Programma 10 oktober
10:00 uur – Ontvangst
10:30 uur – Carola Rodrigues
11:15 uur – Pauze
11:30 uur – Breakout-sessie 1 Carola Rodrigues
Breakout-sessie 2 Coen Bertens
12:00 uur – Wisselen zalen
12:10 uur – Breakout-sessie 1 Carola Rodrigues
Breakout-sessie 2 Coen Bertens
12:40 uur – Lunch
13:30 uur – Ireen Wüst
14:30 uur – Pauze
15:00 uur – Myrna Pruijn
16:00 uur – Afsluitende netwerkborrel

Speciaal middagprogramma voor € 69,00

Heeft u interesse in ons business event maar bent u in de ochtend verhinderd? We bieden een speciaal middagprogramma aan voor € 69,00. Sluit aan vanaf de lunch en beleef een middag vol inspiratie!
Tickets voor het middagprogramma zijn te bestellen via: https://mnbrd.com/p/wQ3pnp4oXvBq

Middagprogramma:
12:30 uur – Lunch
13:30 uur – Ireen Wüst
14:30 uur – Pauze
15:00 uur – Myrna Pruijn
16:00 uur – Afsluitende netwerkborrel

 

Ireen Wüst

Van hardop dromend meisje tot een zeldzaam fenomeen, telkens betoverd door de magie van de vijf ringen. Met gouden medailles op vijf opeenvolgende Olympische Spelen is Ireen Wüst de succesvolste olympiër aller tijden. Ze is sociaal, een familiemens, emotioneel, hard, kwetsbaar, verantwoordelijk, liefhebber, een grootheid, gevallen, opgestaan, verlaten, gelauwerd. ‘Ik heb alles meegemaakt in mijn leven als topsporter: als underdog winnen, winnen terwijl je al aan de top staat, een burn-out, een eigen team oprichten, niet winnen terwijl iedereen het verwacht, depressief zijn, winnen als het eigenlijk niet kan, als de – door jezelf en van buitenaf opgelegde – druk het hoogst is. En het omgaan met het grootste verlies: het overlijden van mijn beste maatje.’ Ireen Wüst: haar inspiratieverhaal doet je nadenken.

 

Myrna Pruijn

Soms zou je willen dat je jezelf kon kopiëren. Zodat je tijd hebt om al je klanten te helpen maar ook aan het winnen van nieuwe klanten maar ook aan de opvoeding van je kinderen maar ook aan je sociale leven maar ook… Ontdek hoe je van ChatGPT jouw persoonlijke assistent maakt. Met praktische tips die je vandáág al toe kunt passen. Op je werk. Maar ook op de opvoeding van je kinderen!

Over Myrna
Myrna heeft 10 jaar ervaring in online marketing en is sinds vorig jaar eigenaar van een snelgroeiend makelaarskantoor. Moeder van een peuter en een dreumes maar ook nog bezig met het opzetten diverse andere bedrijven. Dat kan, omdat ze zoveel mogelijk uit handen geeft aan tools en AI. En die praktijkervaring deelt ze dan weer met andere ondernemers.

Inspiratie On Stage met Myrna Pruijn

Carola Rodrigues

Van jonge moeder, tot succesvolle zakenvrouw, inspirerend schrijver en kickbokser, kreeg Carola op haar 35e een burn-out. Een begrip dat zij tot kort daarvoor totaal niet serieus nam. Niet in geloofde. En toch gebeurde het, twee jaar na haar scheiding. Ze ging onderuit, belde de dokter, pakte haar koffer in en vertrok naar Italië, hoog in de bergen op stilte retraite. Zij herstelde en zette de knop om in haar leven. Van harde, mannelijke energie naar een meer zachte, vrouwelijke energie. In plaats van altijd maar vechten, ging ze dansen. En de liefde voor zichzelf ontvouwde zich steeds meer en meer. Alles wat ze leerde in deze periode, implementeerde zij in haar eigen leven. Zowel de sessies bij de psycholoog, als de inzichten van de magische truffels en de spirituele reis, deels in stilte en afzondering, naar Nepal afgelopen maart (’23). Carola leerde zichtbaar worden, vanuit haar eigen vrouwelijke energie en 100% authenticiteit. Zij ontdekte de vier belangrijkste wetten als het aankomt op jouw zichtbaarheid en de juiste energiemanagement en dat zijn; kwetsbaarheid, kracht, liefde en leiderschap. Carola neemt je mee op reis met haar mooie verhalen en inzichten. Laat je inspireren en wees je ervan bewust dat je, na haar lezing, de liefde voor jezelf en het leven nóg belangrijker gaat maken.

Inspiratie On Stage met Carola Rodrigues

Coen Bertens

Klanthousiast inspireren en motiveren.

De huidige cultuur van presteren in ons land zorgt voor een hoge mate van druk. “We moeten” steeds meer. In 2022 hadden meer dan 1,3 miljoen mensen last van burn-out klachten. Dat betekent dat ongeveer 1 op 7 hier zelf mee te maken heeft of krijgt. Wat kunnen we leren van kinderen? Daar vertelt Coen Bertens meer over!

Enthousiasme is het simpelste medicijn, zowel preventief als reactief.

Inspiratie On Stage met Coen Bertens

Inspiratie on stage

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Klok Groep
Klok Groep
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.