Menu Tickets Nieuws contact

Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff
Legends from Heaven

“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff, die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met louter zijn gitaar en zijn fantastische stem, zal hij op zijn eigen onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken. Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie, om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese legends zal Erwin ook onze vaderlandse helden, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy, niet vergeten.

Erwin Nyhoff is naast The Voice of Holland, waar hij als finalist de derde plaats behaalde, ook bekend van zijn band The Prodigal Sons uit de jaren negentig, waarmee hij in die tijd ook op het Pinkpop festival stond. Verder stond Nyhoff ook op Lowlands, Zwarte Cross en Oerol, werkte samen met Scotty Moore en DJ Fontana (begeleidingsband Elvis Presley), Mick Taylor (The Rolling Stones, Bob Dylan), Jake Clemens en Vini Lopez (Bruce Springsteen) en stond tevens in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette. De afgelopen jaren trad Erwin op in meer dan 100 theaters in Nederland, waaronder ook Koninklijk Theater Carré.

Dus komt dat zien! Legends from Heaven gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland-finalist Erwin Nyhoff!

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.