Menu Tickets Nieuws contact

DÉLICES FRANÇAIS

DÉLICES FRANÇAIS.

Altijd al een fijnproever geweest van het Franse chanson? Dan komt u op deze bijzondere middag in het Agora theater volop aan uw trekken! Marianne van Koolwijk en het duo Ménestrel presenteren een menu vol delicatessen.

Hoe klinkt oude kaas? En hoe smaakt jazzmuziek? Vergelijk eens het mondgevoel van bitterballen en beatboxen… Marianne van Koolwijk fluit, zingt, danst, performt en kookt professioneel.
Geen zware kost maar amuses….Lichte entr’actes tussen de toch al zware kost van alle dag….. Muziek met een “bite”.

En dan het duo Ménestrel. Ale Dijkstra en Mathieu Hermans brengen parels van het Franse chanson tot leven, met tijdloze klassiekers van Georges Brassens, Jacquel Brel, Edith Piaf, Charles Trenet, Charles Aznavour, Georges Moustaki, Maxime Le Forestier, Jean Ferrat, en vele anderen.

Voor de fijnproevers een prachtige middag vol DÉLICES FRANÇAIS!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.