Menu Tickets Nieuws contact

Comedytunes. Comedynight

Comedytunes Comedynight, want er valt nooit genoeg te lachen!

Op een Comedytunes comedynight zie je drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows van Comedytunes. Van bekende namen tot opkomende talenten.
Welke talenten staan op 7 oktober bij ons op het podium? Niemand minder dan:
– Emiel van der Logt (MC)
– Jacob Spoelstra
– Tim Hartog
– Roel C Verburg

De stand-up comedy shows van Comedytunes zijn zeer populair met 20 vaste locaties in Nederland. De regelmatig terugkerende line-up shows met verschillende comedians, de aanstekelijk en herkenbare huisstijl, de lekkere dikke volle zalen. Comedytunes is met ruim 100 shows per jaar een begrip geworden in de Nederlandse theaters en poppodia.

Kom eens langs! De maffe verhalen van comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Comedytunes comedy night, want er valt nooit genoeg te lachen!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
Rabobank
Rabobank
Kompas
Kompas
OMW
OMW
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.