Menu Tickets Nieuws contact

Bierproeverij Bier en Geloof

Bier en Geloof.

George Michael, Bon Jovi, André Hazes, Boudewijn de Groot en Doe Maar; ze zongen er allemaal over. Geloof. Daar kunnen wij niet bij achterblijven. En dat doen we dan ook niet! Wij willen graag ons geloof in onze godendrank met jullie belijden en doen dat bij de 8e editie van onze bierproeverijen.

Op zaterdagavond 14 oktober 2023 organiseren we in de Bogerd weer een bierproeverij, nu met als thema Bier en Geloof. Geloof het of niet.. het wordt een gezellige avond!

Onze trouwe presentatoren, biersommelier Remo Peulen en bierliefhebber William Smits presenteren jullie zes bieren en vertellen je meer over de link met geloof.

Je kunt vanaf nu tickets kopen voor onze bierproeverij op zaterdag 14 oktober! De zaal is geopend vanaf 19:00 uur. We starten om 19:30 uur met de proeverij. Na afloop van de proeverij is de bar geopend om je favoriete bieren van de proeverij te bestellen. De prijs bedraagt €27,50 per persoon inclusief hapjes.

Ben je de bob voor jouw groep? Top! Dan mag je voor nop! Bestel een vrijkaart. Dan kunnen wij op je rekenen met de hapjes en kan je op de avond zelf je consumpties afrekenen.

Wij maken deze avond een tafelschikking. Wil je als groep bij elkaar zitten? Koop dan in één keer al je tickets.

VOL = VOL

Voor elke bierliefhebber m/v/x weer een avond vol verrassende biertjes, trivia en gezelligheid.

Beer there!

Bierproeverij Bier en Geloof

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Rabobank
Rabobank
Gemeente Druten
Gemeente Druten
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.