Menu Tickets Nieuws contact

Anatomy of a fall

Op dinsdagavond 5 maart draait de film Anatomy of a fall om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

De film Anatomy of a Fall is vrijdagavond de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de César Awards. De film werd onderscheiden met zes prijzen, waaronder die voor de beste film. (Nu.nl)

Anatomy of a fall

Slechtziende Daniël, elf jaar, vindt zijn vader bebloed in de sneeuw. Wat is er gebeurd? Moord of zelfmoord?

Zijn moeder Sandra is een succesvolle schrijver en getrouwd met Samuel, voormalig academicus en iets minder geslaagd als schrijver. Als Samuel uit de nok van hun chalet valt en overlijdt, wellen er vragen op, die in de rechtszaal beantwoord zullen moeten worden. Intussen wordt Sandra als hoofdverdachte gearresteerd. In de rechtbank wordt hun relatie op pijnlijke wijze tot in detail ontleed.

Geniale Gouden Palm-winnaar ‘Anatomy of a fall’ steekt alle misdaadverhalen naar de kroon. – AD

‘Anatomy of a fall’ is een elegant geconstrueerde thriller verankerd door een meeslepende uitvoering – Time Magazine

Speelduur: 2 uur 32 minuten
Cast o.a.: Sandra Hüller, Swann Arlaud
Genre: drama/thriller
Regisseur: Justine Triet
Land: Frankrijk

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
OMW
OMW
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank
Kompas
Kompas
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.